Directievoerder Groen, Flora, Fauna (2024)

Table of Contents
Vast De functie

Directievoerder Groen, Flora, Fauna (4)

Directievoerder Groen, Flora, Fauna

Direct solliciteren

Vast

Uren per week 36-36 uur
Plaatsingdatum 12-08-2024
Vacaturenummer CA10044586
Werk- en denkniveau HBO
Salarisniveau € 3.558,- tot € 5.247,-
Sluitingsdatum 15-09-2024
Aantal fte 1
Uren per week 36-36 uur
Plaatsingdatum 12-08-2024
Vacaturenummer CA10044586
Werk- en denkniveau HBO
Salarisniveau € 3.558,- tot € 5.247,-
Sluitingsdatum 15-09-2024
Aantal fte 1

Openbare ruimte / uitvoering

Direct solliciteren

  • Jij zorgt ervoor dat het werk wordt uitgevoerd volgens de contractuele afspraken, beeldbestekken, specificaties en voorschriften.
  • Jij bent de inhoudelijk specialist en kan steeds de afweging maken tussen details, hoofdlijnen, (meer)kosten en omgevingsfactoren.
  • Jij kunt goed overzicht houden, coördineren en snel schakelen tussen diverse werkzaamheden.
  • Werken in een dynamische omgeving waarin jij intensief samenwerkt met veel stakeholders binnen en buiten de gemeente.

De functie

Als directievoerder Groen, Flora en Fauna heb jij een belangrijke rol in het behoud en onderhoud van de groene leefomgeving in Amsterdam. Het onderhoud is grotendeels uitbesteed en wordt uitgevoerd door verschillende aannemers. Jij waarborgt de kwaliteit van het uitgevoerde werk en bent het eerste aanspreekpunt voor deze aannemers en controleert de aannemer op basis van de afspraken en KPI’s, die zijn vastgelegd in de onderhoudscontracten. In jouw team stuur jij drie toezichthouders aan die de uitgevoerde werkzaamheden toetsen; is er geschoffeld, gemaaid en gesnoeid volgens afspraak? De input die jij krijgt van de toezichthouders neem jij mee in de maandelijkse voortgangsgesprekken met de aannemers. Jij bent voorzitter van deze vergaderingen en nodigt de partijen uit. Jouw doel? Zorgen dat de gemaakte afspraken worden nagekomen en we samen de openbare ruimte groen en leefbaar houden.

Daarnaast ben jij gemandateerd budgethouder en beslissingsbevoegd binnen de vooraf vastgestelde kaders. Je bekijkt een vraagstuk vanuit een integrale bril (met inachtneming van de omgeving, maar ook op samenhang tussen diverse contracten binnen en buiten groen). Overleggen voer jij voornamelijk op tactisch niveau.

  • Je werkt intensief samen met de betrokken in- en externe partijen. Je initieert en overlegt met partijen over onderhoud, inrichting, planning en logistieke kaders van het project en werkt samen aan de werkvoorbereiding en planning.
  • Je ziet toe op de aanwezigheid van alle noodzakelijke documenten en vergunningen en verstrekt uitvoeringsopdrachten aan opdrachtnemers.
  • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor opdrachtgever en opdrachtnemer gedurende het realisatieproces van het werk en zit de bouwvergaderingen voor of neemt deel eraan.
  • Je bewaakt interne en wettelijke procedures en kaders, waaronder veiligheid, en stuurt bij knelpunten, problemen of calamiteiten.
  • Je monitort de uitvoeringsfase op basis van geld, tijd, kwantiteit en kwaliteit en verzorgt de gereedmelding, oplevering, voortgangs-, eind- en evaluatierapportages voor de contractmanager.
  • Je bewaakt wettelijke kaders voor Kwaliteit, Arbo, Milieu en Veiligheid, spreekt medewerkers hierop aan en escaleert indien nodig.

We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega’s zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen collega’s, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad. We streven daarbij naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam. Dus wie jij ook bent: bij ons ben je van harte welkom!

Medewerkers van de directie Stadwerken werken voor de prachtige stad Amsterdam. Zij beheren de openbare ruimte, maken het schoon, houden het veilig, verzorgen het groen, onderhouden de bruggen, repareren de straten en beheren de markten. Dat doen ze elke dag met ruim 1300 collega’s op een dienstverlenende en innovatieve manier. Vakmensen, die er ieder voor zich aan meewerken om van Stadswerken een moderne beheer organisatie te maken.

De meeste collega’s werken buiten op de pleinen, in de parken en in de straten van Amsterdam. Om het werk op straat goed te kunnen doen, werken andere collega’s achter de schermen aan ondersteuning, planning, samenwerking, materiaal en systemen.

Afdeling Groen, Flora en Fauna (172 fte) is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en beheer van parken en het boom- en groenonderhoud in de openbare ruimte in Amsterdam. De afdeling Groen Flora en Fauna bestaat uit negen teams: Bomen, Parkconciërges, Directievoering & Toezicht en zes uitvoeringsteams.

- De uitvoeringsteams werken samen met de stadsdelen. Zij zorgen voor het dagelijks onderhoud van de locaties die de gemeente in eigen beheer heeft (het ‘Groene Goud’). Dit zijn locaties met een hoge gebruiksdruk, kwetsbare ecologische zones of plaatsen met een bijzondere betekenis, zoals monumenten. Daarnaast zorgen de teams voor de afhandeling van klachten en meldingen, voor- en naschouwen bij evenementen, ondersteuning van zelf- en medebeheer, en kleine wijzigingen aan het groen.

- Het team Directievoering & Toezicht houdt toezicht op de afspraken met de aannemers die het groenareaal beheren dat niet in eigen beheer is van de gemeente. Ook houdt het team groentoezicht bij HOOR-werkzaamheden, levert een aandeel in voor- en naschouw bij evenementen en behandelt schadeclaims.

- Het team Bomen verzorgt het beheer van de bomen in het centrum en een aantal monumentale bomen in de stad. Ook maken zij deel uit van de calamiteitendienst.

- De Parkconciërges zijn het aanspreekpunt voor parkbezoekers en voor de partijen die met het park te maken hebben. Ze voeren de regie over het dagelijks onderhoud.

  • Hbo-werk- en denkniveau
  • Werkervaring in een rol met vergelijkbare verantwoordelijkheden en taken.
  • Kennis van groenbeheer (dagelijks onderhoud), flora en fauna is een pre.
  • Kennis van de RAW-systematiek.

Aan competenties breng je mee:

  • Resultaatgericht: Concrete doelen als uitgangspunt nemen voor het eigen gedrag en hieraan vasthouden totdat het doel bereikt is.
  • Samenwerken: Levert een constructieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat, in het bijzonder aan de sfeer en de relaties binnen de groep of het team.
  • Omgevingsbewustzijn: Laat blijken goed geïnformeerd te zijn over vakinhoudelijke, organisatorische, maatschappelijke, politieke ontwikkelingen of andere omgevingsfactoren en weet deze effectief te benutten voor de eigen functie of organisatie.

Als Directievoerder kom je ons 36 uur per week versterken en kun je rekenen op onderstaande arbeidsvoorwaarden.

  • Een bruto maandsalaris van € 3.558,- tot € 5.247,- (schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek. Het exacte salaris wordt afgestemd op de opleiding, kennis en ervaring die je meebrengt.
  • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Ons interne opleidingscentrum, de Amsterdamse School, biedt verschillende opleidingen, ontwikkeltrajecten en begeleiding in het werk waardoor je jezelf kan blijven uitdagen.
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van jouw salaris dat je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld extra pensioenopbouw of extra verlofdagen.
  • Een pensioenregeling bij ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,10 per kilometer voor reizen met de auto, € 0,15 per kilometer voor reizen met de fiets en € 0,21 per kilometer voor reizen met het OV. Dit geldt tot 45 kilometer enkele reis woon-werkafstand en voor het aantal dagen dat je op kantoor werkt.
  • Voor thuiswerkdagen ontvang je een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per werkdag dat je thuis werkt.
  • Een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering.

Nieuwsgierig naar al onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk de Personeelsregelingen Gemeente Amsterdam (PGA).

  • Spreekt deze vacature je aan, dan ontvangen we jouw sollicitatie graag uiterlijk 15 september via de ‘direct solliciteren’ button.
  • De selectieprocedure start meteen na de sluitingstermijn en bestaat uit maximaal 2 gesprekken
  • Sluit jouw cv aan bij de functie-eisen, dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek.
  • Van elke collega die ons komt versterken vragen wij een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Direct solliciteren

Terug naar alle vacatures

Vragen over deze vacature?

Bij vragen over de functie kun je Ruud Stuurman benaderen, Team Manager, via: R.Stuurman@amsterdam.nl of bellen naar 0651571468. Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure kun je Vera Enklaar benaderen via 06-27174724 of v.enklaar@amsterdam.nl.

Directievoerder Groen, Flora, Fauna (2024)
Top Articles
Per Stromhaug named senior associate vice president for economic development
Percival Everett to open the two-day Buffalo Humanities Festival on Sept. 20
Using GPT for translation: How to get the best outcomes
Www.fresno.courts.ca.gov
Embassy Suites Wisconsin Dells
Chase Claypool Pfr
Acbl Homeport
Horned Stone Skull Cozy Grove
2135 Royalton Road Columbia Station Oh 44028
Power Outage Map Albany Ny
2024 U-Haul ® Truck Rental Review
Walmart End Table Lamps
N2O4 Lewis Structure & Characteristics (13 Complete Facts)
Bnsf.com/Workforce Hub
Espn Horse Racing Results
1v1.LOL - Play Free Online | Spatial
Divina Rapsing
Rural King Credit Card Minimum Credit Score
Popular Chinese Restaurant in Rome Closing After 37 Years
Company History - Horizon NJ Health
Jeff Nippard Push Pull Program Pdf
6 Most Trusted Pheromone perfumes of 2024 for Winning Over Women
Phantom Fireworks Of Delaware Watergap Photos
Busted Mugshots Paducah Ky
Craigslist Comes Clean: No More 'Adult Services,' Ever
Delete Verizon Cloud
Mjc Financial Aid Phone Number
10-Day Weather Forecast for Santa Cruz, CA - The Weather Channel | weather.com
What are the 7 Types of Communication with Examples
Craigslist Cars And Trucks Mcallen
Matlab Kruskal Wallis
Gwen Stacy Rule 4
Poster & 1600 Autocollants créatifs | Activité facile et ludique | Poppik Stickers
Diana Lolalytics
This 85-year-old mom co-signed her daughter's student loan years ago. Now she fears the lender may take her house
Craigslist Pets Plattsburgh Ny
Gt500 Forums
Clima De 10 Días Para 60120
Craigslist Malone New York
Courses In Touch
Valls family wants to build a hotel near Versailles Restaurant
Online-Reservierungen - Booqable Vermietungssoftware
Babykeilani
Elven Steel Ore Sun Haven
N33.Ultipro
The Bold and the Beautiful
Online College Scholarships | Strayer University
House For Sale On Trulia
300+ Unique Hair Salon Names 2024
Germany’s intensely private and immensely wealthy Reimann family
Osrs Vorkath Combat Achievements
Craigslist Monterrey Ca
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 6167

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.